CS WEB Logo

13.06.2016

Aké bude počasie? Prezradí vám to aj táto aplikácia

Aké bude počasie? Prezradí vám to aj táto aplikácia

Aplikácií, ktoré sa venujú predpovediam počasia, je viac. My si tento raz dovolíme vašu pozornosť upútať na tú pod názvom SK Počasie a Radar.

Na úvod dobrá správa, z obchodu Google Play si ju môžete stiahnuť bezplatne. Určite poteší aj veľmi rýchla inštalácia, takže ju s plnou chuťou môžete využívať už po pár sekundách.

SK Počasie a Radar čerpá údaje z viacerých svetových meteorologických organizácií. Aplikácia je skutočne prehľadná a jej ovládanie veľmi jednoduché. Samozrejmosťou je widget, ktorý na ploche informuje o počasí aj bez toho, aby aplikácia bola spustená. Na výber máte po vašom odsúhlasení aj notifikácie push či zdielanie na sociálnych sieťach.

Milým prekvapením je fakt, že sledovať môžete tiež zábery z kamier z celého sveta. Aby sme zostali ešte pri predpovedi – keď si zadáte lokalitu, ktorá vás zaujíma, máte k dispozícii aj skutočne veľmi prehľadné grafy s hodinovým prehľadom.

Aplikácia má v názve aj slovíčko radar a určite nie zbytočne. Prostredníctvom neho môžete v minútových intervaloch sledovať presný pohyb zrážok.

Autor: Michal Paška